kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutta > teollisuus Uutiset

Kuinka saada teollinen sisustus ilme

Aika: 2022-10-19 Osumat: 8

1

Teollinen sisustustyyli on suosittu valinta luovan alan ammattilaisille. Tämä muotoilutyyli palaa aikaan, jolloin tuotteet valmistettiin käsin ja huolellisesti. Valmis tuote oli ihailtavaa ja arvosteltavaa. Tämä tunne heijastuu tavassa, jolla teolliset sisustussuunnittelijat suhtautuvat työhönsä.


Haluatpa sitten lisätä urbaanimpaa tunnelmaa kotiisi tai yksinkertaisesti luoda teollisempaa tunnelmaa toimistotilaan, sinun on sisällytettävä muutamia tärkeitä suunnitteluelementtejä. Näillä keinoilla saavutat teollisen sisustuksen ilmeestä tiiliseinistä näkyville kattoihin ja metalliyksityiskohtiin.


1. Paljaat tiiliseinät
Yksi teollisuustyylisen sisustuksen suosituimmista piirteistä on esillä olevat tiiliseinät. Tämä voidaan saavuttaa poistamalla olemassa oleva kipsilevy paljastamaan alla oleva tiili tai lisäämällä tekotiilipaneeleja. Jos haluat aidomman ulkoasun, valitse aito. Muuten tekopaneelit voivat tarjota saman visuaalisen esteettisen. Joka tapauksessa esillä olevat tiiliseinät ovat loistava tapa lisätä tekstuuria ja luonnetta mihin tahansa tilaan.

2

2. Paljaat katot
Toinen suosittu elementti teollisuustiloissa on esillä olevat katot. Tämä voidaan saada aikaan poistamalla alaslasketut katot tai jättämällä palkit ja kanavat paljaiksi. Tämä luo tilaan avoimemman ja ilmavamman tunnelman ja auttaa myös korostamaan huoneen korkeutta. Paljaat katot sopivat erinomaisesti myös rumien johtojen ja putkistojen piilottamiseen, jotka muuten olisivat näkyvissä.

3 

3. Metalliset yksityiskohdat
Toinen tapa lisätä teollista tunnelmaa mihin tahansa tilaan on sisällyttää metalliyksityiskohtia. Tämä voidaan tehdä käyttämällä metallisia valaisimia, LVI-valaisimia, huonekaluja ja jopa seinätaidetta. Ruostumaton teräs on suosittu valinta tähän tyyliin, koska sillä on moderni ulkonäkö ja tuntu. Kuitenkin myös muita metalleja, kuten kuparia ja messinkiä, voidaan käyttää teollisen estetiikan luomiseen. Älä mene yli laidan metallien kanssa, sillä liian paljon voi näyttää sekavalta ja kiireiseltä.

4

4. Betonilattiat
Betonilattiat ovat toinen yleinen elementti teollisuustiloissa kestävän ja helposti huollettavan luonteensa ansiosta. Niitä on myös laajalti saatavilla, mikä tekee niistä edullisemman vaihtoehdon kuin muut lattiavaihtoehdot, kuten kovapuu tai laatta. Jos haluat antaa betonilattioille viimeistellymmän ilmeen, ne voidaan petsata tai maalata useilla eri väreillä. Tämä on myös loistava tapa lisätä tilaan persoonallisuutta menemättä yli laidan sisustamisesta.

5

5. Yksinkertainen sisustus
Mitä tulee teollisuustilan sisustamiseen, vähemmän on ehdottomasti enemmän. Pysy yksinkertaisissa kalusteissa, joissa on selkeät linjat ja vältä kaikkea, mikä on liian nirsoa tai koristeellista. Tämä auttaa pitämään tilan avoimina ja ilmavana samalla kun se tarjoaa kaikki hyvin suunnitellun huoneen tarvittavat toiminnot. Valitse luonnonmateriaaleista, kuten puusta tai nahasta, valmistetut huonekalut, sillä ne täydentävät muita tilassa käytettyjä raaka-aineita, kuten betonia ja metallia. Ja älä unohda varastointia! Säilytysvaihtoehtojen, kuten hyllyjen tai kaapien, lisääminen auttaa pitämään tilan järjestyksessä ja siistinä.

6